WAT LEVEREN WIJ?

Weezepoel heeft een ruime collectie vloeren. Maar wij leveren niet alleen, we leggen ze ook. Daarbij zijn we gericht op goed service en klanttevredenheid!

tegels

TEGELS

Met meer dan 35 verschillende merken hebben wij een ruim assortiment aan tegels. Daarbij hebben wij van een aantal tegels het exclusieve dealerschap. Verder is ons aanbod gevuld met wand- en vloertegels, keramisch parket, mozaïek en tegelstroken.

laminaat

LAMINAAT

Met een laminaatvloer haalt u het natuurlijke effect van echt hout of steen uw eigen huis binnen. Wij hebben laminaat in verschillende prijzen en ontwerpen, óók voor vochtige ruimtes!

pvc

PVC-VLOEREN

Een pvc-vloer is een kunststof parketvloer, gemaakt van heterogeen pvc. De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen pvc en afgewerkt met een zware, transparante toplaag.

coretec

CORETEC VLOEREN

COREtec is dé nieuwste revolutie in harde vloerbedekking!
Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik-lvt of laminaatvloeren.

tapijt

TAPIJT

Tapijt is heerlijk zacht en geeft uw kamer nog een huiselijker gevoel. Bij ons kunt u terecht voor een divers aanbod in tapijt, variërend in kleur, dessins en textuur.

gordijnen

GORDIJNEN

Gordijnen maken uw woonkamer af. Ons aanbod bestaat uit diverse gordijnen, variërend in verduistering, stof en patronen. Voor ieder wat wils.

karpetten

KARPETTEN

U kunt bij ons terecht voor een karpet. Ook hierin beschikken wij over de unieke collectie van Mart Visser. De karpetten zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten.

vloerverwarming

VLOERVERWARMING

Ook voor vloerverwarming kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen deze in uw bestaande vloer stofvrij infrezen. Naast tegels kunt u ook kiezen voor een topvloer van pvc, parket of hout.

toebehoren

TOEBEHOREN

Bij ons kunt u terecht voor uw ondervloer, afwerkingstips, diverse tegellijm, egaline, kit, voegmaterialen en verschillende onderhoudsmiddelen voor de verschillende vloerbekleding.

afhaalpunt_steenbok-natuursteen

AFHAALPUNT STEENBOK

Wij zijn al sinds 2017 trotse partner van Steenbok Natuursteen. Wij adviseren u graag over de diverse natuursteen producten zoals vensterbanken, dorpels, raamdorpels en muurafdekkers. Vervolgens kunt u de materialen zonder transportkosten bij ons filiaal laten leveren.

floer

FLOER

Floer is het enige echte Nederlandse vloeren merk, gespecialiseerd in de productie van A-kwaliteit eikenhouten vloeren. Daarnaast leveren ze Europees geproduceerde, unieke en innovatieve plak en click PVC-vloeren met een ijzersterk karakter.

meister

MEISTER

Duurzaam. Robuust. Voor alledaagse uitdagingen. Dat is de Lindura houten vloer. En precies dat maakt deze vloer dé houten vloer van de toekomst. Voor de productie hebben we slechts 1/8 van het hout nodig dat voor een traditionele meerlaagse parketvloer wordt gebruikt

vuurwerk

VUURWERK

In de maand december verkopen wij vuurwerk (diverse merken).  Cat.1 vuurwerk mag het hele jaar afgestoken worden en dit verkopen wij ook het hele jaar.