AFHAALPUNT STEENBOK NATUURSTEEN

Van rustiek tot een strakke Look, in beide stijlen komt natuursteen goed tot zijn recht. Natuursteen zorgt voor een prachtige toevoeging aan uw interieur. Weezepoel Vloeren & Wonen kan u op dit vlak ook van dienst zijn, we zijn al sinds 2017 trotse partner van Steenbok Natuursteen.

Mer ruim 30 jaar ervaring kan Steenbok Natuursteen met recht een specialist op het gebied van natuursteen worden genoemd. Steenbok Natuursteen levert diverse natuursteen producten zoals vensterbanken, dorpels, raamdorpels en muurafdekkers. U kunt bij ze terecht voor zowel standaard maten als maatwerk.

Levertijden zijn kort en vrijwel alle wensen zijn bespreekbaar, Steenbok Natuursteen beschikt namelijk over een eigen zagerij. Er wordt hier gewerkt met verschillende soorten natuursteen, zoals graniet en composiet. Weezepoel Vloeren & Wonen adviseert u graag of helpt bij het plaatsen van uw bestelling. Vervolgens kunt u de materialen zonder transportkosten bij ons filiaal laten leveren.

Natuurstenen producten

Natuursteen heeft een aantal sterke eigenschappen waardoor het zich goed leent voor diverse toepassingen. Het is namelijk een sterk materiaal, onderhoudsvriendelijk en extreem duurzaam, zowel binnen- als buitenshuis. Daarom wordt het vaak gebruikt voor bijvoorbeeld:

WEEZEPOEL ALS AFHAALPUNT

Weezepoel Vloeren & Wonen is een afhaalpunt van Steenbok Natuursteen. Uw bestelling van Steenbok Natuursteen kan daarom in onze showroom in Goes opgehaald worden. Deze wordt hier zonder verzendkosten geleverd. Wij nemen telefonisch contact met u op wanneer wij uw natuursteen producten ontvangen hebben. Standaard maten zijn binnen 2 tot 10 werkdagen op te halen. Indien uw bestelling eerst op maat moet worden gemaakt, dan is de levertijd 10 tot 15 werkdagen.

Bekijk materiaalsoorten in onze winkel

De materialen van Steenbok Natuursteen zijn te bekijken in de showroom van Weezepoel Vloeren & Wonen. Hier staat een presentatie met alle natuursteen materialen. U bent er zo zeker van dat het materiaal dat u gaat bestellen naar wens is. Kom dus vrijblijvend naar onze winkel om materialen te bekijken. Wilt u advies, we kijken graag met u mee!

Bekijk producten: