OPENINGSKORTING

 

Weezepoel vloeren & wonen - aanbiedingen

Wij zijn verhuisd! En dat moet uiteraard gevierd worden. Er is veel werk verricht en wij hebben intrek genomen in het nieuwe pand aan de Diazweg in Goes. We verwelkomen u graag in onze nieuwe showroom. Hier kunt u terecht voor een groot aanbod aan allerlei vloeren, sanitair of woondecoratie.

Speciaal voor u hebben we een extra reden om naar onze nieuwe showroom te komen. De komende maanden hebben we scherpe acties lopen. Bijvoorbeeld ons Long Island laminaat. Dat is tijdelijk van €22,95 voor maar €19,95 per m2 beschikbaar! Dit type laminaat heeft extra lange planken (220 x 24,3 cm). U bent dus lekker snel klaar met leggen. Daarbij is het prima geschikt voor vloerverwarming. Heeft u nog geen vloerverwarming? Dan kunt ook bij ons terecht. Wij frezen het voor u in en leggen bijvoorbeeld Long Island laminaat er bovenop.

Het Long Island laminaat is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kom naar onze showroom om alle uitvoeren te bekijken. De actie loopt tot en met 31 juli 2019.

Naast het laminaat, geven we openingskorting op alle wand- en vloertegels. Onze showroom is helemaal gevuld met alle tegels die u maar wilt. Daarbij hebben wij een exclusief aanbod van Inalco tegels. U bent welkom voor een kop koffie. Dan praten we rustig verder en adviseren we u graag aan de hand van uw wensen.

Deze actie loopt tot en met 30 juni 2019.

Tot ziens in onze nieuwe showroom!